Disclaimer

Inhoud

De Slaaphoek Bed en Decoratieshop streeft ernaar om op deze website betrouwbare en actuele informatie te verschaffen. De Slaaphoek Bed en Decoratieshop kan niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze wordt ontvangen of dat de informatie juist is in de context waarin deze wordt gebruikt.
De Slaaphoek Bed en Decoratieshop kan geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor het gebruik van de informatie, noch voor schade (in welke vorm dan ook), direct of indirect veroorzaakt door het gebruik van deze site.
De Slaaphoek Bed en Decoratieshop accepteert dan ook geen aansprakelijkheid voor onjuistheden en voor onjuiste informatie van derden waarnaar in deze site verwezen wordt. De Slaaphoek Bed en Decoratieshop kan geen enkele garantie geven ten aanzien van de juistheid of enig ander aspect van deze informatie.

Hyperlinks

Bepaalde hyperlinks in deze website verwijzen naar websites van derden waarop De Slaaphoek Bed en Decoratieshop geen invloed heeft.
De Slaaphoek Bed en Decoratieshop kan daarom geen enkele garantie geven ten aanzien van de juistheid van deze links of enig ander aspect van de informatie op de websites van derden.

Privacy

Alle gegevens die u invoert zullen uitsluitend worden gebruikt voor het doel waarvoor zij aan De Slaaphoek Bed en Decoratieshop zijn verstrekt. Dit houdt tevens in dat De Slaaphoek bed en Decoratieshop zonder uw toestemming uw persoonlijke gegevens niet aan derden ter beschikking stelt

Copyright

Niets van deze website mag zonder toestemming van de rechthebbende worden overgenomen.

Juridische geldigheid van de disclaimer

Deze disclaimer wordt beschouwd als deel van de internetpublicatie betrekking hebbend op deze website. Wanneer bepaalde uitingen op deze website incorrect zijn en/of in strijd zijn met de wet, heeft dat geen effect of invloed op andere uitingen elders op deze website gedaan.

Beddenshop

Breukelsestraat 5
5281 HA Boxtel
Tel.: 0411 688 889
KvK: 16072706

Decoratieshop

Breukelsestraat 11
5281 HA Boxtel
Tel.: 0411 686 402
KvK: 56885121

Contact

Indien u vragen heeft, over onze producten en diensten, neem dan contact met ons op!

Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag
13.00-17.00 uur
Of op afspraak 
06 - 22 60 99 23